Onze diensten

Wij bieden een groot aantal diensten aan, dit voorkomt dat u steeds bij verschillende bedrijven moet aankloppen en voor hogere kosten komt te staan.

APK

Autobedrijf Kanbur is een RDW erkend APK keurbedrijf. Heeft u een APK keuring nodig waar uw auto volledig gecontroleerd wordt bij een betrouwbaar en ervaren bedrijf? Dan bent u bij het juiste adres.

Airco service

We beschikken over de nieuwste apparatuur op gebied van aircocheck, dus kom gerust een keer langs zodat wij uw auto weer klaar kunnen maken voor die warme zomerdagen.

Onderhoud

Onderhoud van een auto is iets wat we allemaal moeten doen. Van grote beurten tot kleine zullen we alles voor u nakijken en repareren zodat uw auto weer APK klaar is en veilig de weg op kan.

Banden

Wilt u winter- of zomerbanden op uw auto laten zetten dan helpen wij u graag hierbij. Wij kunnen nieuwe en gebruikte banden voor uw regelen en op uw auto plaatsen en balanceren zodat u altijd klaar bent voor het seizoen

Uitlijnen

Wij beschikken professionele uitlijn apparatuur om de uitlijning van uw auto perfect af te stellen. Een juiste uitlijning zorgt voor een beter rij ervaring. en de juiste banden slijtage

Waarom kiezen voor Autobedrijf Kanbur?

25+ jaar ervaring

Vakkundig advies

A kwaliteit producten

Lage kosten

RDW Erkend

Wij beloven kwaliteit

Kanbur neemt trots in de kwaliteit en prijs die wij leveren, maakt niet uit welke merk auto. Wij zijn een bedrijf wat met bijna alle merken auto’s in contact is gekomen door de jaren heen. Ons personeel beschikt ook over de beste kennis om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.